VÁNOČNÍ LIMITOVANÁ EDICE

Společnost VINCENTKA a.s. se kreativně vyrovnává s dočasným nedostatkem hnědých skleněných lahví od svého hlavního dodavatele, společnosti VETROPACK Moravia Glass a.s.

Skupina VETROPACK, hlavní dodavatel skleněných obalů společnosti VINCENTKA a.s., v říjnu oznámila odklad uvedení nové tavící vany hnědého skla do provozu ve svém českém závodě v Kyjově. Uvedení systému se bude konat nejdříve na začátku roku 2024.

Reakcí VETROPACKU na změněnou tržní situaci na evropském trhu se skleněnými obaly, bylo odložení o několik měsíců. Toto rozhodnutí VINCENTKU postavilo před novou výzvu, kterou nakonec přijali s otevřenou náručí. Jelikož byla společnost v hlavní prodejní sezóně nečekaně nucena improvizovat, rozhodla se dočasně plnit svou minerální vodu, z přírodního léčivého zdroje, do aktuálně dostupných zelených lahví.

Tuto situaci kreativně využili jako inspiraci pro vytvoření vánoční limitované edice oblíbeného produktu VINCENTKA 0,7 l. Limitovaná vánoční edice produktu, tak přichází na prodejní pulty v exkluzivních tmavě zelených lahvích s jedinečnou zimní etiketou.

Předseda představenstva společnosti VINCENTKA a.s. danou situaci okomentoval takto: “Jsme přesvědčeni, že naši zákazníci ocení naše úsilí a tato nová zimní etiketa v kombinaci se zelenou lahví přinese svěží vítr na předvánoční prodejní trh. Zákazníci se tak mohou připravit na více než 500.000 kusů těchto jedinečných lahví, které se brzy objeví v obchodních řetězcích!”

VINCENTKA a.s. v září představila svůj nový design produktů, který připravila k 25. výročí od založení společnosti. Vánoční limitovaná edice byla tímto novým designem inspirována a zachovává některé z původních prvků, které jsou obohaceny o zimní tematiku. Nová láhev produktu VINCENTKA 0,7 l se dostane do distribuce 20. 11. 2023 a bude tak příjemným zpestřením pro uživatele v období vánočních svátků.